Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunst aan de EE Woudsend 29 juni tot en met 8 juli

juni 29 - juli 8

10 dagen
60 kunstenaars
1.000 kunstwerken

Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 8 juli vindt voor de derde keer Kunst aan de Ee plaats. Met als decor ons prachtige dorp Woudsend.

60 professionele kunstenaars tonen hun werk. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan schilderijen, keramiek, glas, brons, hout, textiel, steen, sieraden en vele andere vormen.
Alle kunstenaars zijn door mij persoonlijk geselecteerd.

Extra activiteiten:

The Phoenix of Iran
Expositie hedendaagse Iraanse kunst. In samenwerking met Stichting Simba Nature Protection and Education Foundation (www.ngosimba.nl) tonen 15 kunstenaars hun werk voor het eerst buiten Iran.

Foto-expositie 11 Fonteinen
Tientallen fotografen van met name de Fotofabryk in Leeuwarden, tonen hun verbeelding van de 11 Fountains (door internationale kunstenaars ontworpen fonteinen voor elk van de 11 Friese steden, in het kader van Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa).

Workshops
Decoreren Venetiaanse maskers, werken met gekleurd glas, experimenteren met acryl, additieven en siliconen, ECO-printen (meer informatie zie website).

Kunst aan de Ee 2014 en 2016 hebben vele duizenden bezoekers getrokken. Fijne reacties van bezoekers en kunstenaars hebben ons gemotiveerd om voor 2018 weer alles op alles te zetten. Samen met vele (horeca)bedrijven in ons dorp, overheden, de vele sponsors en vrijwilligers toveren we Woudsend tien dagen lang om in een Kunstdorp.

We kijken uit naar je komst.

Groet met een glimlach,

 

Gegevens

Begin:
juni 29
Einde:
juli 8
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.kunstaandeee.nl/

Locatie

Kunst aan de Ee
Lewal 16
Woudsend, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.kunstaandeee.nl/
Sluit Menu